Biznis

Beko shop na novoj adresi u novom ambijentu – Otvaranje u SC Džananović 3.12. u podne

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Beko shop na novoj adresi u novom ambijentu – Otvaranje u SC Džananović 3.12. u podne – Zeničanke i Zeničani će od 3. decembra ove godine uživati u najnovijim artiklima kompanije Beko, i to čak na novoj lokaciji i u potpuno novom ambijentu. Iako je grad Zenica jedan od ključnih gradova u okviru njihovog poslovanja, za svoje stare, ali i nove kupce pripremili su ono najbolje.

Naime, u ponedjeljak, 3. decembra 2018. godine sa početkom od 12 sati, Beko shop će otvoriti svoja vrata vjernim kupcima na prvom spratu Shopping centra “Džananović” u Zenici. Stoga, pozivaju sve zainteresovane, Zeničanke i Zeničane da budu dio ovog velikog dana za kompaniju Omega d.o.o., ispred koje egzistira Beko shop, da uživaju u novom asortimanu po pristupačnim cijenama.

Važno je naglasiti da će isti dan biti uručena vrijedna donacija kompanije namijenja za Javnu ustanovu “Dom porodica” Zenica.

TNT

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno