Info

BBC World News od 1.2. u Telemach mreži

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BBC World News od 1.2. u Telemach mreži – BBC World News je televizijski kanal BBC-a koji emituje najnovije vijesti i informacije o trenutnim dešavanjima iz svih dijelova svijeta.

Novi kanal se emituje na engleskom jeziku u više od 200 zemalja i teritorija širom svijeta, a od 1.2. će biti  na raspolaganju i Telemach korisnicima.

BBC World News donosi raznolik sadržaj, na kanalu se emituje televizijski program u vidu vijesti, dokumentarnih filmova, programa o životnom stilu i intervjua.

BBC World News ima najveću publiku od bilo kojeg BBC kanala. Ima više zaposlenih, dopisnika i međunarodnih biroa nego bilo koji drugi međunarodni kanal koji emituje vijesti.

Novi kanal će biti dostupan u okviru D3 Start paketa i to na sljedećim pozicijama: pozicija 154 za regiju Telemach Sarajevo, Mostar, Tuzla, Gračanica, Lukavac, Brčko, Sanski Most i Velika Kladuša; pozicija 162 za regiju Sarajevo M&H, Vitez, Jajce i Mrkonjić Grad; pozicija 153 za regiju Zenica i Visoko.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno