Info

Baza podataka o projektima EU

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija Evropske unije (EU) u Bosni i Hercegovini danas je omogućila pristup bazi podataka sa sažetcima projekata finansiranih sredstavima EU iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) 2007 – 2013.

Internet stranica www.projects.europa.ba​ ​, koja je također dostupna putem stranice www.europa.ba​​, nudi informacije o projektima po pojedinačnim sektorima, relevantnosti u odnosu na pravnu stečevinu EU, lokacijama u BiH i projektima usmjerenim na razvoj civilnog društva.

Predviđeno je redovno ažuriranje ove stranice.

“Fondovi Europske unije mogu osigurati snažnu podršku na europskom putu Bosne i Hercegovine. U periodu od 2007. do 2013. godine, Europska unija je predvidjela nešto više od 600 miliona eura u BiH. Ova stranica ima za cilj da upozna širu javnost s značajnim spektrom oblasti i geografskom zastupljenošću IPA projekata putem kojih Europska unija podržava zemlju”, istakao je šef Odjela za saradnju Melvin Asin.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno