Ostali sportovi

Balkansko prvenstvo u kick boxu – Zeničani osvojili tri medalje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Balkansko prvenstvo u kick boxu – Zeničani osvojili tri medalje  – U organizaciji Centara borilačkih sportova jučer je u Tešnju održano Balkansko prvenstvo u kick boxu. Na prvenstvu je nastupilo 500 takmičara iz 10 zemalja, a učesnici su nastupali u K1 Style, Low Kick, Kick Light, Light Contact, Point Fighting kategorijama.

Jedan od predstavnika Bosne i Hercegovine na ovom prestižnom takmičenju bio je i Kick box klub “Isak” iz Zenice koji je zabilježio zavidne rezultate. Naime Zeničani su osvojili tri zlatne medalje, i to seniori Ahmed Krnjić (K1), Adil Hrustić (K1) i junior Ensar Kožo, koji je nastupio u kategoriji Low kick i ujedno proglašen za najboljeg juniora turnira.

– Ponosni smo na ove rezultate postugnute za naš klub i našu zemlju. Junior Ensar Kožo posebno se istakao i zaslužuje velike pohvale jer trenutno svojim zalaganjem i trudom slovi za jednog od najboljih junora u našoj zemlji. Ponosni smo što se naporan rad našeg kluba sve više primjećuje, posebno na ovako prestižnim takmičenjima – kazao je za Faktor Bahrudin Mahmić, pomoćni trener Kick box klub “Isak” iz Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno