Zabava

Balkanjeros Rokenrol – Wedding edition

Balkanjeros rokenrol
Balkanjeros rokenrol
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Flash mob uz pjesmu Balkanjeros Rokenrol, kao iznenađenje za mladence na spektakularnom vjenčanju u sarajevskoj Vijećnici, pripremili smo zajedno s 45 njihovih prijatelja iz 45 različitih zemalja i kreativcima iz studija E2 – http://e2studio.ba/ 

Bio je to jedinstven osjećaj i nemjerljivo zadovoljstvo da budemo dio ove lude svadbe. Hvala prekrasnim mladencima što su poželjeli da mi kao bend upotpunimo njihovo svadbeno veselje.

  • Da smo vam pričali, vi nam ne biste vjerovali. Realno, ko bi i povjerovao u priču da su nas zvali prijatelji mladenaca (njih 45 iz 45 različitih zemalja!!!) da skupa pripremimo iznenađenje na prvom ikad vjenčanju u Vijećnici. Oni su spremili flash mob uz pjesmu ‪#‎balkanjerosrokenrol‬, a mi kao trebamo da se sakrijemo u Vijećnici i čekamo njihov znak. Fakat tako i bilo!

Hvala Slađani i Filippu za ukazano povjerenje, Florianu i ostatku ekipe za ideju i realizaciju i kreativcima iz E2 studija za genijalan video! heart emoticon Evo, mi opet gledamo i ne vjerujemo, poručuju Haris Abdagić & BalkanErosi.

http://www.balkaneros.net/ 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno