Biznis

Baklava shop u srcu Zenice sa 30 vrsta tradicionalne poslastice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Baklava shop Zenica uskoro ponovo počinje sa radom, ovoga puta na novoj lokaciji u starom dijelu grada (Stara čaršija 19). U novoadaptiranom prostoru, u srcu Zenice, očekuje vas ugodan i prijatan ambijent, gdje možete pobjeći od svakodnevnice, a osim što ćete zasigurno uživati u baklavi, u ponudi imamo i tople napitke.
Baklava je neizostavan dio ramazanskih i bajramskih sofri, ali i omiljena poslastica tokom cijele godine. Upravo Baklava shop “Zenica” u ponudi ima preko 30 vrsta tradicionalne poslastice baklave. Naime, pored klasičnih sa orasima tu su i baklave sa lješnjacima, pistacijom i čokoladom.
Tokom Ramazana mislimo na vas, pa smo obezbijedili popuste na naše proizvode od 30 do 50 posto.  Valja istaći kako je moguće naručiti vrstu po izboru ili gotove miksove, kao i, zbog velikog broja narudžbi tokom ramazana, rezervirati vašu omiljenu baklava.
Za sve narudžbe i informacije budite slobodni kontaktirati ih na Facebook stranici ili na broj telefona 062 005 535. Kontaktirajte nas i uživajte u svakom zalogaju omiljene poslastice na našim prostorima!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno