Politika

Bajramska čestitka gradonačelnika Zenice

Bajramska čestitka gradonačelnika Zenice – Povodom velikog praznika ramazanskog Bajrama, u ime Gradske uprave Zenica i u svoje lično ime, svim građanima islamske vjeroispovijesti u Zenici, BiH i dijaspori upućujem čestitke.

Bajrami nas vraćaju istinskim vrijednostima porodične bliskosti i komšijske pažnje. Ovo su dani kada radost i toplinu Bajrama dijelimo sa svim ljudima dobre volje, misleći o boljitku i napretku grada i društva u kojem živimo.

Želim da Bajramske dane provedete u zdravlju i raspoloženju sa svojim najdražim.

Ovu priliku koristim, da građane Zenice i naše drage goste koji se nakon klanjanja Bajram namaza zateknu u Staroj čaršiji, pozovem da se počaste baklavom, hurmašicama, sokom i drugim poslasticama koje je obezbijedila Gradska uprava. Podsjećam, prvi put Javno preduzeće “Radio-televizija Zenica” uživo radi bajramski program ispred Sultan-Ahmedove džamije i da će u istom učestvovati umjetnici iz našeg grada.

Bajram šerif mubarek olsun

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem