Politika

Bajramska čestitka gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uoči nadolazećeg Kurban-bajrama, gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović, uputio je srdačne čestitke svim Zeničankama i Zeničanima koji slave ovaj veliki praznik. U svojoj poruci, gradonačelnik je istaknuo važnost žrtve kao simbola Kurban-bajrama te pozvao na duboko promišljanje o ulaganju u porodicu, društvo, odnose, zajednicu i državu.

“Bajram koji ćemo obilježavati ovih dana neka nas podsjeti na važnost solidarnosti, suosjećanja i zajedništva. Neka nas inspiriše da se okrenemo jedni drugima s otvorenim srcima i pružimo podršku onima kojima je potrebna. Neka ovaj Bajram donese svjetlost i radost u naše domove te ojača našu volju da gradimo bolju budućnost za sve nas”, naglasio je gradonačelnik Kasumović.

Uz želje da muslimani i muslimanke provedu bajramske dane u miru, zdravlju i sreći u krugu svojih najmilijih, gradonačelnik je posebno čestitao svim ovogodišnjim bosanskim hadžijama.

Ujedno, gradonačelnik je izrazio želju da se i građani drugih vjeroispovijesti i svjetonazora osjećaju sretno te uživaju u radosti zajedničkog života u miru.

SAOPĆENJE ZA JAVNOSTStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno