Nogomet

Bajević: Još jednom ću razgovarati s Vranješom, od njega zavisi da li će se vratiti u reprezentaciju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sasvim sigurno pitanje koje bh. javnost najviše interesuje je da li će se Ognjen Vranješ vratiti u reprezentaciju BiH.

“Vranješ je dio reprezentacije već dugo. On je dao mnogo reprezentaciji, ali mora voditi računa o svom ponašanju van terena i posljedicama koje ono nosi. Desilo se to što se desilo, dovelo je do odlaganja poziva da on dođe u reprezentaciju. Sada sve zavisi od njega samog. Razgovarao sam s njim, razgovarat ću još jednom da budem siguran da li će biti pozvan. Najviše od njega zavisi da li će se vratiti u reprezentaciju”, rekao je Bajević.

Bajević nije želio govoriti posebno o ostalim igračima, ali je istakao kako prati formu svih igrača, kao i protivnike.

Istakao je kako našoj selekciji “ne treba ljepota u igri, već pobjede”, te da će naša selekcija učiniti sve da se plasira na Euro.

Bajević nije otpisao ni igrače koji ne igraju u svojim klubovima, već da će pozvati sve one koji svojim iskustvom mogu pomoći reprezentaciji.

“Svi igrači moraju shvatiti da se moraju promijeniti i gledati samo uspjeh reprezentacije. Momci su veoma ozbiljni, igraju u klubovima van naše zemlje, velikim klubovima i tako se moraju ponašati i u reprezentaciji”, rekao je Bajević.

Selektor BiH je kompletirao skoro čitav stručni štab. Sa njim će sarađivati v.d. tehničkog direktora i koordinator nacionalnih selekcija Zvjezdan Misimović, tim-menadžer Darko Ljubojević, te treneri Rusmir Cviko, Adnan Čustović i Slaven Musa.

Za kondicionu pripremu zadužen će biti Eldin Jelešković, dok je pozicija trenera golmana upražena i bit će popunjena uskoro.

Stručni štab je imenovan na perido do završetka Evropskog prvenstva.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno