Rekreacija

Azimuth 135 Zenica dobitnik Plakete za najboljeg promotora planinarstva u BiH

Podijeli ovu vijest:

Na sinoćnjoj svečanoj akademiji u Olimpijskoj dvorani Zetra-Juan Antonio Samaranch u Sarajevu, organizovanoj povodom obilježavanja 130 godina organizovanog planinarenja u Bosni i Hercegovini, Planinarski savez Federacije Bosne i Hercegovine našem udruženju dodijelio je Plaketu za najboljeg promotora planinarstva u Bosni i Hercegovini, koju je, iz ruku člana Upravnog odbora Saveza, Ibrahima Kovačevića, primio predsjednik udruženja, Afan Abazović.

Ovo je podstrek i vjetar u leđa našim nastojanjima da planinu i planinarenje omilimo svima koji je iskreno vole.

Susresti se sa velikim brojem legendi našeg planinarstva, primiti čestitke za rad i prenijeti pozdrave članstvu, bila je velika čast.

Na akademiji su bili prisutni i polaznici kursa za planinarske vodiče A kategorije, među kojima su i naši Kemal Vidimlić i Amar Babić.
Zahvaljujemo se Upravnom odboru Saveza na prepoznavanju našeg rada, te našim članicama i članovima, koji su podržali naše ideje i nastojanja.

#HodajPravomStazom
#Azimuth135 🧭

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno