Info

AXOR i Hansgrohe: Užitak tuširanja uz uštedu vode, koji će nas razmaziti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AXOR i Hansgrohe: Užitak tuširanja uz uštedu vode, koji će nas razmaziti – Naše zadovoljstvo pod tušem može biti još veće kada, pored opuštajućeg osjećaja, ne razmišljamo ni o tome koliko smo vode potrošili. Jasan dizajn i precizno usmjeren mlaz hansgrohe Croma 280 usponskog tuša, u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom koja štedi vodu, omogućavaju da se bezbrižno posvetimo sebi.

Metalni sprej tuš pozamašne veličine je izdržljiv i može se rastaviti kako bi čišćenje bilo lakše. Sprječava bespotrebno prskanje usmjeravajući mlaz na tijelo, a uz pomoć EcoSmart tehnološkog unapređenja troši duplo manje vode od tradicionalnog tuša.
Pored toga, hansgrohe Croma Select 280 tuš kombinuje sve komponente u praktičan sistem – usponski i ručni tuš, držač, termostat i crijevo. Pogodan je za nove građevinske projekte ili redizajn kupatila. Horizontalna ručka tuša okreće ga u željeni položaj što olakšava postavljanje u malom kupatilu.

Kao dodatak prijatnom osjećaju rominjanja vode, hansgrohe Croma Select S Multi ručni tuš nudi tri različite vrste mlazova pritiskom na dugme. Ugrađeni hansgrohe Ecostat Comfort termostat omogućava precizno podešavanje temperature, kako voda ne bi bila prevruća.

Bilo da sređujemo novi dom ili smo odlučili da dotjeramo stari, hansgohe Croma 280 tuš sistem rješava izbor uz pomoć dvije dodatne verzije: sa jednoručnim podešivačem i za upotrebu sa postojećim slavinama i podešivačima, pogodnim za projekte renoviranja. Spajajući sve što nam treba pod tušem u jedinstven sistem, hansgrohe pretvara vodu u impresivno iskustvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno