Oglasi

AVS Agencija: Upis na kurs njemačkog jezika za sve nivoe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AVS Agencija, renomirana po svojim uspješnim programima zapošljavanja i posredovanja radne snage, oglašava upis na kurs njemačkog jezika za sve nivoe. Kurs počinje 10.06.2024. i otvoren je za sve zainteresovane polaznike.

Šta nas izdvaja od ostalih?

  • Poslijepodnevni termini: Nastava se održava tri puta sedmično u poslijepodnevnim satima, što omogućava polaznicima da usklade učenje s drugim obavezama.
  • Intenzivna nastava: Kurs je intenzivan, sa tri školska časa sedmično, što omogućava brzo napredovanje i bolje usvajanje gradiva.
  • Iskusni i visoko obrazovani predavači: Nastavu izvode predavači s visokom stručnom spremom i dugogodišnjim iskustvom u podučavanju njemačkog jezika.
  • Simulacijski ispiti: Po završetku nivoa, polaznicima obezbjeđujemo simulacijske ispite s ÖSD ispitivačima, čime ih pripremamo za polaganje zvaničnih ispita.
  • Više od 1000 uspješno obučenih polaznika: Naši kursevi su pomogli preko 1000 polaznika da postignu svoje ciljeve u učenju njemačkog jezika.
  • Omogućavamo zaposlenje i nostrifikaciju diplome: Pored učenja njemačkog jezika, naši polaznici imaju priliku za zaposlenje i nostrifikaciju svojih diploma kroz naše programe.
  • Posebna ponuda: Redovna cijena kursa iznosi 495,00 KM, ali svi polaznici koji se upišu do 10.06.2024. ostvaruju popust od 10%, što cijenu kursa smanjuje na 445,50 Također, omogućavamo plaćanje u dvije rate.

Prijavite se na naš kurs i zakoračite s nama u svijet njemačkog jezika. Za više informacija i prijave, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno na 061 387 508.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno