Nesreće

Avdić na Intenzivnoj, Vidović pušten

Zdravstveno stanje dvadesetsedmogodišnjeg Ismara Avdića, koji je jučer zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći u centru Zenice, nije bitno promjenjeno u odnosu na jučerašnji dan.

– Vitalni parametri su stabilni, a pacijent je i dalje priključen na aparat za vještačku ventilaciju. Sve ostale prognoze u ovom trenutku bile bi nezahvalne, izjavila je za Avaz Aida Buro, portparol KB Zenica.

Avdića je jučer  automobilom u velikoj brzini udario alkuholizirani Josip Vidović iz Viteza koji je nakon toga pobjegao s lica mjesta. Sat vremena kasnije Vidović je sa još jednom ženskom osobom uhapšen u Vitezu. Nakon 24 sata provedenih u pritvoru Vidović je danas pušten na slobodu, potvrđeno nam je u MUP-u ZDK jer niko iz Tužilaštva nije zatražio pritvor.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...