Ostali sportovi

Atletski reprezentativci u Makarskoj

Hamza Alić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Atletski reprezentativci u Makarskoj  – Bosanskohercegovačka atletska reprezentacija doputovala je iz Makarske sa priprema za ljetni dio sezone. Dobri rezultati naših atletičara u dvorani, selektore muške i ženske reprezentacije stavili su na muke.

Na spisku putnika su se nalašli atletičari i atletičarke na koje će selektori računati u tekućoj sezoni, a koji su u prethodnom periodu ostvarili normu za takmičenje na evropskom ili svjetskom nivou ili su istakli kandidaturu za ostvarivanje dobrih rezultata rezultatima u prethodnom periodu. Na spisku se nalazi 17 atletičara i atletičarki: Alisa Bečić, Sara Lučić, Mladena Petrušić, Aleksandra Roljić, Katarina Lemez, Milica Ožegović, Nikolija Stanivuković, Gorana Tešanović, Mediha Salkić, Sait Huseinbašić, Ervin Rahmanović, Abedin Mujezinović, Rusmir Malkočević, Hamza Alić, Sedin Hećo, Stefan Ćuković, Maid Redžić, Nermin Štitkovac i Semir Avdić.

Na čelu stručnog štaba su bili selektori Elvir Krehmić i Dragomir Čabrilo sa trenerima Elvisom Fatićem, Mensurom Vrcićem, Mehmedom Lokmićem.

Naše reprezentativce u narednom periodu očekuju nastupi na svjetskim i evropskim prvenstvima gdje će pokušati ostvariti nove pobjede, lične i državne rekorde.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno