Zenica

AsuBiH: Socijalni dan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AsuBiH: Socijalni dan – Socijalni dan je projekat kojeg već drugu godinu uzastopno realizira Asocijacija srednjoškolaca u BiH, projekat gdje su srednjoškolci iz cijele BiH zamijenili svoje školske klupe za radna mjesta.

U projektu je učestvovalo više od 800 srednjoškolaca, a sredstva prikupljena iz fonda današnjeg projekta bit će iskorištena za finansiranje omladniskih projekata širom BiH.

U akciji je učestvovao i Lokalni tim Zenica, koji je danas “zaposlio” 35 srednjoškolaca koji su radili za dnevnicu od 20KM. Mnogi zenički privatnici su se odazvali ovoj akciji i na taj način pomogli razvoju zeničke omladine i samim time naše države. Srednjoškolci su radili u različitim granama privrede, ugostiteljstva, marketa, telekomunikacija, građevinskih usluga i sl.

Ovim projektom želim da pokažemo da se može vjerovati u bolje sutra i bolju Bosnu i Hercegovinu.

Ovom prilikom LT Zenica – ASuBiH se zahvaljuje:

EuroCopy, Caffe bar Film, Multiplex Ekran Zenica, Funky Club, Backstage Caffe, Parna pekara ” ” “Mladost”, Radio Active, Caffe Bonaparte, Caffe bar Azzura, Caffe Club “Zona”, Caffe bar “Staro mjesto”, Advokat Nermina Pivić, Zecom, Carpe Diem, Hotel Dubrovnik, Restoran “Kod Seje”, Obdanište Sindibad, Asocijacija za razvoj “LEDA”, Braća Karić, Cosmetic Market – CM, UniCredit Banka, Club 072, Trattoria Uno i Forma AGD.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno