Info

Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH: Posjeta ambasadi Republike Indonezije i susret sa ambasadorom Roem Kono

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Predsjednik Asocijacije Mostovi Prijateljstva BiH Jasmin Imamović u ambasadi Republike Indonezija susreo se sa ambasadorom dr.Roem Kono i njegovim saradnicima.
Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH je uspostavila odličnu saradnju sa bivšom ambasadoricom i našim prijateljem Amelia Yani  i sada nastavlja saradnju i prijateljstvo sa ambasadorom Roem Kono.
Ambasador Roem Kono je u srdačnom i ugodnom razgovoru saznao mnogo o našim aktivnostima i novim idejama i projektima koji imaju za cilj jačanje prijateljskih veza na polju kulture, ekonomije, tradicije, mladih između Indonezije i Bosne i Hercegovine.
Dogovoren je nastavak kvalitetne saradnje između ambasade Republike Indonezije i Asocijacije Mostovi Prijateljstva BiH koja već 12 godina vrijedno i predano radi na jačanju i obnavljanju mostova prijateljstva.
Idemo dalje. Zajedno.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno