Zenica

Asocijacija „Fatma“ Zenica organizuje besplatan kurs arapskog jezika za žene

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Asocijacija „Fatma“ Zenica organizuje besplatan kurs arapskog jezika za žene – Jedan od važnih programskih ciljeva Asocijacije „Fatma“ jeste edukacija u najširem značenju te riječi, a posebnu pažnju članice Asocijacije posvećuju edukaciji žene. Među najvažnije kompetencije suvremenog vremena, svakako spada i učenje i poznavanje stranih jezika. Budući da arapski jezik spada u jedan od šest službenih jezika Ujedinjenih nacija i da u našem gradu nemamo često priliku učiti ovaj jezik sa višestoljetnom tradicijom, članice Asocijacije „Fatma“ Zenica su odlučile organizirati  kurs arapskog jezika za sve zainteresirane sugrađanke.

Kurs se organizira u sradnji sa Kulturnim centrom „Kralj Fahd“ u  BiH na čijoj se oficijelnoj web- stranici navodi da je „ … Nastavni plan i program prilagođen je svim dobnim skupinama i utemeljen je na najsavremenim metodama podučavanja, čime se polaznicima omogućava sticanje znanja iz oblasti gramatike i vokabulara kao i funkcionalnog jezika za svakodnevnu upotrebu.“

S tim u vezi, članice Asocijacije „Fatma“ Zenica pozivaju sve zainteresirane sugrađanke da se prijave na kurs budući da će formiranje grupe i cjelokupnog kursa ovisiti o broju prijavljenih. Prijave se mogu izvršiti putem broja telefona 061/ 597-055 ili putem pp na facebook stranici Asocijacija „Fatma“ Zenica. (www.facebook.com/Asocijacija-FATMA-Zenica )

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno