Ljudi

Asmir Begović upoznao Asmira Begovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nermina i Derviš Begović su Bosanci koji godinama žive u Švicarskoj. Kad su prije nekoliko mjeseci saznali da će dobiti sina, donijeli su odluku da im se sin zove Asmir.

– Nije bilo dileme. Želimo da naš Asmir bude human i ljudina, kao što je naš golman. Asmir je već dobio i dokumente, a onda smo planirali odmor u BIH tako da dođemo u BIH kad naši Zmajvi budu igrali u Zenici, kaže nam Derviš. On je iz Šipova, a supruga iz Prozora.

Uz pomoć rođaka iz Zenice, “Avazove” ekipe i ljubaznih press oficira Nogometnog saveza dogovoreno je da Asmir upozna Asmira, što se i dogoilo jučer iz podnva u Trening centru. Uz Begoviće je bio i njihov četverogodišnji sin Anes, te Dervišov otac Zaim.

– Zaista sam oduševljen i ponosan što je ovako slatka beba dobila ime po meni. Želim mu da izraste u sjajnog momka i da bude još puno prilika da se srećemo, kazao nam je golman naš reprezentacije, koji je proveo vrijeme ćaskajući sa svojim prezimenjacima.

Dnevni Avaz

foto: A. Velić za Dnevni avaz



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno