Nogomet

Asim Demiri odustao, Ševko Adilović jedini kandidat za predsjednika NK Čelik

Asim Demiri odustao, Ševko Adilović jedini kandidat za predsjednika NK Čelik – Nekadašnji vođa navijača Čelika i direktor stadiona Bilino polje Asim Demiri povukao je svoju kandidaturu za predsjednika NK Čelik. Demiri je na Skupštini zeničkog kluba održanoj prošlog utorak nominovan za ovu odgovornu funkciju, od koje očito godinama bježe svi obzirom na milionske dugove i neizvjesnu budućnost.

Međutim, nakon konsultacija sa prijateljima, kako Sportzdk.ba saznaje, Demiri je odlučio da ne učestvuje u “trci” za prvog čovjeka kluba sa Bilinog polja. Podsjećamo, osim ovog strastvenog simpaizera “crveno – crnih”, kandidat za predsjednika trostrukog prvka BiH je i Ševko Adilović – Šeki, dugogodišnji član Skupštine i trenutni član Nadzonog odbora NK Čelik.

Zenički klub u posljednjem kolu u subotu od 13 sati gostuje na Grbavici kod  Željezničara. Ova će jesen, zahvaljujući pogubnoj politici koju su donedavne zeničke gradske vlasti (čitaj političke) vodile,  ostati upamćena kao najgora u istoriji kluba.

SPORTZDK

loading...