Politika

ASDA Zenica: svečani skup povodom obilježavanja deset godina od osnivanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ASDA Zenica: svečani skup povodom obilježavanja deset godina od osnivanja – U subotu dana 03.02.2018. godine u Sarajevu je Stranka demokratske aktivnosti BiH – ASDA održala svečani skup povodom obilježavanja 10-te godišnjice od svog osnivanja.

Svečanosti su prisustvovali i delegati iz Kantonalnog odbora ASDA Zeničko-dobojskog kantona koje je predvodio predsjednik mr. Ramo Isak. Delegacija stranke iz Zeničko-dobojskog kantona bila je najbrojnija na ovoj svečanosti čime je potvrdila svoju dosljednu opredijeljenost za očuvanje i jačanje Bosne i Hercegovine  i ostvarivanje ostalih programskih ciljeva Stranke. Uz prisustvo brojnih gostiju i zvanica iz javnog i političkog života Bosne i Hercegovine, rukovodstvo Stranke je iskazalo spremnost za preuzimanje pune odgovornosti putem ostvarivanja mandata na svim nivoima vlasti, a s ciljem poboljšanja sigurnosti, životnih uslova i standarda građana.

Postojeće vlasti su se otuđile od vlastitih građana i prepustile ih da samostalno na ulici iznuđuju rješavanje svojih mnogobrojnih problema.Očito je da vlasti više nisu u stanju da osim na sebe misle na običnog čovjeka, te je krajnje vrijeme da se na predstojećim izborima građanima vrati izgubljeno dostojanstvo i osiguraju uslovi dostojni života u demokratskom društvu. Stranka demokratske aktivnosti ASDAima programske i kadrovske kapacitete da im to omogući, što je potvrđeno i na ovom svečanom skupu u Sarajevu.

 

Kantonalni odbor ASDA Zenica

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno