Politika

ASDA Zenica – saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradski odbor Stranke demokratske aktivnosti – ASDA Zenica konstatuje da Stranka u posljednje vrijeme bilježi sve veći pristup novih članova i aktivista, različitih uzrasta iz svih slojeva društva. Ovo evidentno potvrđuje rast rejtinga Stranke na uzburkanoj političkoj sceni u kojoj se aktuelne vlasti sve teže snalaze i time produkuju sve dublju političku, društvenu i ekonomsku krizu, posebno na lokalnom nivou.

Kao sistemski politički subjekt Stranka demokratske aktivnosti – ASDA organizovana je i opoziciono djeluje putem svojih izabranih predstavnika na svim nivoima Bosne i Hercegovine.
U skladu sa svojim strateškim ciljevima ASDA Zenica iznalazi rješenja za mnogobrojne životne probleme građana, a koja se ponekad po svojoj aktuelnosti podudaraju sa dinamikom aktivnosti nekih drugih stranaka. Usljed toga javnost često ASDA stranku neopravdano dovodi u neprincipijelan kontekst sa nekim drugim političkim subjektima, posebno sa onima koji imaju sličan naziv stranke.

Ovim putem još jednom želimo da naglasimo da Stranka demokratske aktivnosti djeluje kao potpuno neovisna i samostalna stranka, koja nije u koaliciji ni sa jednim drugim političkim subjektom, ali koja će sarađivati i nuditi rješenja sa svima onima koji su na liniji poboljšanja kvaliteta života svih naših građana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno