Politika

ASDA: skupovi u Lokvinama i Pojskama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ASDA: skupovi u Lokvinama i Pojskama – Sinoć je Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica održala predizborne skupove u Lokvinama i Pojskama. Iz dana u dan na predizbornim skupovima je primijetan sve veći odziv lokalnog stanovništva, čiji broj iznosi po više stotina zainteresiranih građana, posebno omladine. Na skupu su predstavljeni programski ciljevi stranke, kao i kandidati za predstojeće lokalne izbore.

Nosilac liste za Gradsko vijeće, mr. Mensud Keleštura, bivši komandant Prve zeničke brigade, posebno se osvrnuo na problematiku boračke populacije i socijalno ugroženih kategorija stanovništva. Naglasio je da se on sa borcima, kao i svojim kolegama sa liste, bivšim komandantom 314. brigade, gosp. Dževadom Smailagićem, komandantima Ulfanom Malkočem i Samirom Zukićem jeste borio i krv prolijevao za odbranu države, ali ne za ovakvu Bosnu i Hercegovinu, zemlju po mjeri onih koji su rat uglavnom proveli u inostranstvu ili sigurnim skloništima.

Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, pored načina rješavanja mnogobrojnih lokalnih problema, osvrnuo se i na listu kandidata stranke, ističući da su njene osnovne vrijednosti poštenje, sposobnost i stručnost, umjesto dosadašnje sveprisutne podobnosti kandidata.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno