Politika

ASDA: Saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ASDA: Saopćenje za javnost

U Zenici je danas održana sjednica Kantonalnog odbora Stranke demokratske aktivnosti – ASDA, kojoj su prisustvovali i zastupnici kantonalnog nivoa vlasti, kao i gradski i općinski vijećnici Stranke.

Uz realizaciju redovnih aktivnosti, strateški su opredijeljene programske aktivnosti za realizaciju izbornih ciljeva Stranke. Zaključeno je da će i u narednom periodu svi članovi i organi ASDA stranke u općinama i mjesnim zajednicama intenzivirati svoje aktivnosti s ciljem što efikasnijeg predstavljanja građanima rješenja za nagomilane probleme iz svih oblasti društvenog života.

Izvršene su i pripreme za učešće predstavnika Stranke sa područja Zeničko-dobojskog kantona na predstojećoj godišnjoj Konvenciji Stranke demokratske aktivnosti BiH.

Na sjednici su predstavljeni i novi članovi organa ASDA stranke, gospođa Amra Jupić iz Zavidovića i gospodin Halil Tuzlić iz Breze, koji su izrazili svoju punu opredijeljenost za postizanje projiciranih izbornih rezultata stranke.

Predsjednik KO ASDA ZDK
mr. Ramo Isak



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno