Politika

ASDA – Predizborni skupovi ASDA u mjesnim zajednicama Vranduk i Nemila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ASDA u mjesnim zajednicama Vranduk i Nemila – Jučer je ASDA stranka Zenica održala izuzetno dobro posjećen predizborni skup nemilskog kraja u Nemiloj, te u mjesnoj zajednici Vranduk. Mještanima su se obratili kandidati za Gradsko vijeće Zenica koji su naglasili da je krajnje vrijeme da se stavi ‘građanski veto’ na već unaprijed ‘uračunate glasove’ građana ovog kraja vladajućoj koaliciji.

Građani će na najvišem demokratskom činu – izborima, kao odgovorni i dostojanstveni birači dati svoj glas demokratskim društvenim promjenama i kandidatima koji imaju neophodne stručne i etičke reference.

Obraćanje kandidata za gradonačelnika Zenice, mr. Rame Isaka, dočekano je sa velikim zanimanjem i propraćeno je sa odabravanjem. On je naglasio da će njegova kancelarija biti cijeli Grad Zenica, uključujući i mjesnu zajednicu Nemila, gdje će zajedno sa građanima pronalaziti i rješavati njihove mnogobrojne lokalne probleme. Pozvao je mještane da iziđu na izbore, da daju svoj glas kandidatima ASDA stranke, te da na taj način osiguraju neophodne uslove za život dostojan savremenog čovjeka.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno