Politika

ASDA predizborni skup u Orahovici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ASDA predizborni skup u Orahovici – ASDA je jučer pred više stotina mještana održala predizborni skup u slobodarskoj mjesnoj zajednici Orahovica. Mještanima su predstavljeni kandidati za Gradsko vijeće i kandidat za gradonačelnika Zenice.

Bivši komandant 314. slavne brdske bigade, Dževad Smailagić, naglasio je da se on sa borcima iz ovog mjesta jeste borio za Bosnu i Hercegovinu, ali ne ovakvu, u kojoj oni nisu ispunili svoja očekivanja. Dr. Taib Spahić, predstavio je mještanima vrijednosti i mogućnosti liste kandidata i istakao da će se oni kao stručni i dostojanstveni ljudi zalagati za harmonizaciju razvoja na području cijele Zenice i za život dostojan savremenog čovjeka.

Kandidat za gradonačelnika, mr. Ramo Isak, iznio je strateške razvojne ciljeve i načine njihove provedbe, te pozvao mještane da uz podršku njemu kao kandidatu, daju i punu podršku listi za Gradsko vijeće, jer to predstavlja neophodanuslov i upravljački kapacitet za realizaciju reformske agende i unapređenje života u Zenici .



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno