Biznis

AS Holding podržao roditelje prvačića slobodnim danom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polazak u prvi razred osnovne škole za roditelje i njihovu djecu predstavlja posebno važan životni događaj. Ovo je dan kad svi roditelji žele biti uz svoje mališane i pružiti im podršku, stoga je AS Holding, jedna od najvećih prehrambenih grupacija u BiH, omogućila svim zaposlenicima u svojih 16 kompanija da provedu dan sa svojom djecom koja ove godine polaze u prvi razred osnovne škole.

„ Naša osnovna briga je zadovoljstvo naših uposlenika. Omogućiti im da, na najvažniji trenutak u životu jednog djeteta, budu dijelom priče polaska u prvi razred i na taj način pruže podršku svom djetetu, za nas predstavlja važnost balansa između privatnog i poslovnog života naših uposlenika. Roditelji prvačića uživat će u slobodnom danu i u radosti početka školskog obrazovanja svog djeteta. Uvijek je bitno da u trenucima koji su velike prekretnice, barem jedan roditelj bude uz dijete jer mu to daje osjećaj sigurnosti „ – navode iz AS Holdinga i ističu da su sa zadovoljstvom prigrlili ovaj pozitivni trend i da će ovo postati stalna praksa i u narednim godinama.

Iz AS Holdinga naglašavaju kako su zaposlenici njihova snaga i da su oni s njima u svim trenucima važnim za rast i razvoj kompanije. Ovom inicijativom željeli su im uzvratiti i uljepšati ovaj važan događaj za njih i njihove porodice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno