Biznis

AS Holding, Oaza i Zlatna džezva i ove godine sponzori AJB DOC Film Festivala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AS Holding, Oaza i Zlatna džezva potpisali su ugovor o sponzorstvu AJB DOC Film Festivala. Ova saradnja predstavlja nastavak uspješne podrške koju su ove kompanije pružile festivalu i prošle godine. Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga i Ethem Numić, potpredsjednik za strateški marketing i razvoj posjetili su prostorije Al Jazeera Balkans kako bi potpisivanjem ugovora sa Tarikom Đođićem, direktorom AJB, Edhemom Fočom, direktorom AJB DOC festivala i Vedadom Sejfićem, direktorom marketinga ozvaničili ovogodišnju saradnju.

Sponzorstvo AS Holdinga, Oaze i Zlatne džezve ima za cilj podržati umjetnike i njihove radove, te osigurati kvalitetnu promociju festivala. Ovaj festival pruža platformu za promociju dokumentarnog filma i omogućava umjetnicima da izraze svoje ideje i priče kroz ovaj, sada već tradiocionalni projekat Al Jazeere. AS Holding, kao jedna od vodećih prehrambenih grupacija u regiji, podržava ovakve projekte koji imaju za cilj afirmisati autore i dokumentarne filmove koji se bave društvenim fenomenima, stavljajući u fokus univerzalne ljudske vrijednosti: hrabrost, istinu, pravednost, toleranciju i kosmopolitizam.

Predsjednik Uprave AS Holdinga, Rusmir Hrvić, istakao je važnost podrške ovakvim projektima i izrazio zadovoljstvo što domaće kompanije mogu doprinijeti razvoju dokumentarnog filma. Direktor Al Jazeera Balkans, Tarik Đođić, također je izrazio zahvalnost na sponzorstvu i istakao da je ova podrška ključna za uspješnu organizaciju festivala.

AJB DOC Film Festival će se održati u periodu od 08. do 12. septembra u BKC-u u Sarajevu, a posjetitelji će imati priliku da pogledaju niz zanimljivih i inspirativnih dokumentarnih filmova.

AS Holding, Oaza i Zlatna džezva su ponosni što mogu podržati ovaj festival i doprinijeti razvoju dokumentarnog filma. Kompanije će nastaviti podržavati slične projekte koji promoviraju umjetnost i kulturu, te doprinose društvenom razvoju i obrazovanju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno