Najava dešavanja Servisne info

ARS: upis u novu školsku godinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještenje za djecu i roditelje dolazi iz „Ars Centra“ Zenica – 
Iz „Ars Centra“ koji već četvrtu godinu obrazuje mladi naraštaj iz oblasti umjetnosti, posebno baletne i muzičke, a djelujući kroz Baletni studio i Osnovnu baletnu i muzičku školu, dolazi nam obavještenje za roditelje i djecu sa područija Zenice, Kaknja i okolnih mjesta, da se vrši upis u novu školsku 2015/2016 godinu. Broj mjesta je ograničen te se mole roditelji da dođu ispuniti prijemni obrazac i izvrše upis djece u ponedjeljak i utorak, 24. i 25. augusta u prostorijama Ars Centra , koje se nalaze u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica (bočni ulaz) u vremenskom periodu od 18:00 do 20:00 sati, te da se o detaljima informišu na broj mobitela 060/300 2996 ili na fcb stranici ( link) .
Ove školske godine za djecu uzrasta od 3 do 15 godina „Ars Centar“ će ponuditi niz obrazovnih aktivnosti koje će njihovoj djeci donijeti radost, znanje, zdrav psiho-fizički razvoj i lijepo druženje. Obzirom da u Ars Centru pohađa nastavu baleta veliki broj djevojčica i dječaka, zbog prebukiranosti, neće moći vršiti upis kontinuirano kroz cijelu godinu za neke od aktivnosti, pa se mole roditelji da na vrijeme obave upis djeteta i rezervišu njegovo mjesto u Ars timu.
Aktivnosti koje startaju od prvog septembra:
– Baletni studio ( za predškolski i školski uzrast)
– Osnovna baletna škola (klasični balet, klavir, solfeggio)
– Osnovna muzička škola (klavir, gitara, violina, harminika, flauta)
– Pripremni razred za Osnovnu muzičku školu (klavir, gitara, violina, harmonika, flauta)
– Muzička radionica za predškolski i nižeškolski uzrast (od 4 do 8 godina)
– Dječiji hor ( za predškolski i školski uzrast)
Sudeći po rezultatima koje je Ars Centar ostvario u proteklim godinama svog postojanja (brojna državna, evropska i svjetska takmičenja, nastupi, baletne predstave i performansi u gradovima BIH, edukacija po obdaništima i školama … itd.) vjerujemo da će i ove školske godine ponuditi brojne aktivnosti koje će omogućiti sadržajnije, zdravije i ljepše odrastanje.

Više na

Posted by Zenicablog on 20. August 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno