Zabava

“ARGYLLE – SUPER ŠPIJUN” premijerno od 31. januara u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iz iščašenog uma reditelja Matthewa Vaughna (Kingsman franšiza, Fighter), dolazi nam „ARGYLLE – SUPER ŠPIJUN“ (ARGYLLE), kao britva oštar špijunski triler koji mjenja percepciju stvarnosti i pogled na svijet. Zbog toga ne propustite jedinstveni kino doživljaj i dođite na premijeru filma, u srijedu 31. januara u 20 sati u kino Cineplexx Sarajevo, da zajedno brišemo granice između fikcije i stvarnosti!

Karte za premijernu projekciju puštene su u prodaju, a na vama je da budete brzi, spretni i dovoljno lucidni kako biste bili dio publike koja će prva u Bosni i Hercegovini uživati u ovom blockbusteru!

Neka od najboljih i najzvučnijih imena Hollywooda dijelit će originalne kadrove na velikom platnu, uvlačeći publiku u svoj izmaštani, koloritni svijet pun strasti, rizika i igre na život ili smrt!

Ovaj superšpijunski naslov možete pogledati i redovnim projekcijama od 01. februara u svim kinima u Bosni i Hercegovini.

O FILMU: Bryce Dallas Howard (Svijet iz doba jure franšiza) je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argyllea  i njegove misije da raskrinka svjetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti.

Zajedno sa Ejdanom (oskarovac Sam Rockwell), špijunom alergičnim na mačke, Eli (koja sve vrijeme nosi i svog ljubimca u rancu) juri širom svijeta kako bi bila korak ispred ubica, dok granica između njenog izmišljenog svijeta i realnosti počinje da blijedi.

Vrhunsku glumačku ekipu čine i Henry Cavill (Vještac), John Cena (Paklene ulice 10), dobitnica Oskara Ariana DeBose (Priča sa zapadne strane), dobitnica Gremija i pop zvezda Dua Lipa (Barbi), dobitnik Emija i nominovan za Oskara Bryan Cranston  (Čista hemija), dobitnica Emija i ikona komedije Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Sofia Boutella  (Kingsman: Tajna služba), i legendarni Samuel L. Jackson. Alfi je Čip, mačka supermodela Klaudije Von.

Trailer filma pogledajte klikom na link:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno