Zenica

ArcelorMittal Zenica: o isporuci toplotne energije za grijanje grada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ArcelorMittal Zenica: o isporuci toplotne energije za grijanje grada – U ime ArcelorMittal Zenica šaljem informaciju u vezi sa isporukom toplotne energije za grijanje grada:

Kako smo ranije obavještavali građane, trenutno je u funkciji kotao br. 2 sa kojeg se obezbjeđuje isporuka toplotne energije sa maksimalnim mogućim kapacitetom. Trenutno osiguravamo kapacitet od 50 MWH toplotne energije za grijanje grada. Zadnjih nekoliko dana smo imali problema sa našom proizvodnjom u pogonu Čeličana, te sa stabilizacijom proizvodnje u ovom pogonu očekujemo da će se i kapacitet isporuke toplotne energije za grijanje grada dodatno poboljšati.

Kao što je javnosti poznato, trenutni kotlovi u Kompaniji su u jako lošem stanju i naš tim radi najbolje što može kako bi ih održao funkcionalnim tokom ove sezone grijanja. Izgradnjom i puštanjem u rad nove toplane, što je planirano za kraj 2020., osigurat će se stabilna isporuka toplotne energije i čišći okoliš.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno