Rekreacija

ArcelorMittal pobjednik malonogometnog turnira Sindikata metalaca ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ArcelorMittal pobjednik malonogometnog turnira Sindikata metalaca ZDK – Danas je u Gradskoj areni u Zenici održan VI Malonogometni turnir Sindikata metalaca ZDK, povodom Dana metalaca i Dana državnosti. Učešće je uzelo osam ekipa- ArcelorMittal Zenica, Željezara Zenica, Cimos Zenica, Mann Hummel Tešanj, FAD Jelah, Pobjeda Tešanj, Enker Tešanj i Volkswagen Sarajevo.

Nakon 16 odličnih utakmica, u pravoj sportskoj atmosferi, u finale su se plasirale ekipe ArcelorMittal Zenica i Mann Hummel Tešanj. Ekipa Arcelor Mittala je zasluženo trijumfovala, čime se revanširala ekipi Mann Hummela za poraz u prošlogodišnjem finalu. Treće mjesto je osvojila ekipa Volkswagen Sarajevo, koja je savladala ekipu Enkera. Nagradu za fair play osvojila je ekipa Enkera.

Najbolji igrač turnira bio je Vehabović Amar, najbolji strijelac Doglod Ismet, obojica iz ArcelorMittala, a titulu najboljeg golmana zadržao je Hasaničević Muris iz Mann Hummela.

Hvala svim ekipama na učešću, na izuzetno korektom i sportskom ponašanju na terenu i izvan njega. Vidimo se dogodine akoBogda. ZAJEDNO SMO JAČI! (txt & foto: Kenan Mujkanović)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno