Posuđeno

Aplikacije za delegate Regionalnog foruma Zenica 2017

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aplikacije za delegate Regionalnog foruma Zenica 2017 su otvorene! Regionalni forum će se održati u periodu od 10. do 12. februara 2017. godine. Iskoristite svoju priliku da učestvujete i na taj način naučite nešto novo i upoznate nove ljude. Samo nekoliko mjeseci je prošlo od prvog regionalnog foruma koji se održao u Zenici, a iskreno se nadamo da će ovaj događaj biti još uzbudljiviji. Aplicirajte putem linka: http://bit.ly/2jdKyCU. Rok za apliciranje je 03/02/2017!

Application for delegates of Regional forum Zenica 2017 are open now! Regional forum will take place from 10-12 February of 2017. Do not miss this opportunity to participate at this amazing event that will allow you to learn more and meet new people. Only few months have passed from the first ever Regional forum in Zenica and we sure hope that this event will be even more exciting! Apply now by the following link: http://bit.ly/2jdKyCU. Application deadline is 03/02/2017!

Pratite novosti na OVOM LINKU

REGIONALNI FORUM ZENICA 2017

 Po drugi put u Zenici – događaj koji će osvojiti vaša srca!

Bilo da ste delegat s iskustvom ili je vam je diplomacija novi svijet, Forum je za vas izvrsna prilika ako ste mladi, željni znanja i novih iskustava.

Aktivirajte se, upoznajte nove prijatelje i proširite svoje vidike tražeći rješenja za goruća europska pitanja!

Regionalni Forum je trodnevna simulacija Europskog Parlamenta koja približava mladima rad diplomata i njihovu ulogu. Sastoji se od timskog rada, rada u komitetima i generalne skupštine. U svakom segmentu razvijat ćete nove vještine, obogaćivati vlastito znanje i zaploviti uzbudljivim vodama diplomacije.

Kroz ove aktivnosti steći ćete nova poznanstva i odlično se zabaviti, a ujedno i poboljšati vještine liderstva i organizacije, razviti kulturu dijaloga, ali i osjećaj odgovornosti za naš svijet.

Regionalni forum je još jedna lijepa priča koja dolazi iz našega grada i čini ga nositeljem pozitivnih promjena.

Postanite i vi dio toga!

REGIONALNI FORUM ZENICA 2017 10 – 12. februar

 pratite nas: http://www.eyp.ba/

https://www.facebook.com/eypbih/

aplicirajte:  http://bit.ly/2jdKyCU

Rok za apliciranje je 03.02.2017.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno