Zločini

Aparati za zavarivanje ukradeni iz kruga AMZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aparati za zavarivanje ukradeni iz kruga ArcelorMittala – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u jednom slučaju, međusobnom tučom, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenom slučaju intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (1) i Policijske uprave IV u Tešnju (2).

Zenica

U krugu firme ArcelorMittal, pogon Čeličana, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kontejner, vlasništvo firme “Fuel boss”, iz kojeg su tom prilikom otuđena dva aparata za varenje. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

 

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima. MUP ZDK

NAPOMENA REDAKCIJE ZENICABLOGA: Obzirom na konstantan i određeni broj komentara u vezi sa formulacijama i konstatacijama iz saopćenja MUPa ZDK napominjemo čitaoce da medij ne bi smio niti želi INTERVENIRATI u tekstove potpisanih objava, saopćenja i sl.za koje ISKLJUČIVO odgovara njihov autor i institucija koja ga je plasirala.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno