Info

Anketa za privrednike koji imaju teškoće u poslovanju zbog korona virusa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Anketa za privrednike koji imaju teškoće u poslovanju zbog korona virusa – Privredna komora Republike Srpske poziva domaće privrednike koji su suočavaju sa teškoćama u poslovanju, prouzrokovanim širenjem virusa korona, da ispune anketu, koju mogu naći na Internet stranici Кomore.

Cilj ankete je sagledavanje ukupnih problema sa kojima se privreda Republike Srpske suočava zbog širenja ovog virusa i kreiranje sveobuhvatne analize, iz koje će proisteći prijedlozi mjera, koje će Кomora uputiti nadležnim institucijama, kako bi nastale štete bile sanirane.

Кomora će kontinuirano skupljati informacije putem ove ankete, sve dok virus korona bude uticao na poslovanje domaćih privrednih društava, što znači da preduzeća mogu u više navrata popunjavati anketu, ukoliko budu imali nove informacije.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno