Ostali sportovi

Anis Karić prvak FBiH u katama – 2010. godište

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Anis Karić prvak FBiH u katama – Dana 08.03.2020.godine u Gradskoj dvorani „Husein Samjlović“ Zenica održano je 15. Federalno prvenstvo u karateu za djecu, sa 754 učesnika iz 77 klubova. Karate klub „Internacional“ Zenica uzeo je aktivno učešće na pomenutom događaju. Uspjeh i medalja nije izostao ni ovaj puta, tako da je Anis Karić u kategoriji kate 2010 godište postao prvak F BiH za 2020. godinu. Ostali takmičari kluba ostali su bez medalje i pred njima je da u narednom periodu otklone uočene greške, te se bolje pripreme za sljedeća takmičenja.

U karate klubu „Internacional“ Zenica zadovoljni su postignutim rezultatom i već su sve snage okrenute pripremama za sljedeći vikend, kad se u Goraždu održava 1. Goražde Specijal kup, te Ilidža open predviđen za 21. I 22.03.2020.godine i Državno prvenstvo za djecu.

Uprava kluba čestita trenerima i takmičarima na postignutom rezultatu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno