Zenica

Animirana komedija “Pjevajmo”

Animirana komedija "Pjevajmo"
Animirana komedija "Pjevajmo"
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Animirana komedija “Pjevajmo”- U kinima od 22. decembra 2016.

Scenario i režija: Garth Jennings
Uloge: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Jennifer Saunders, Peter Serafinowicz, Leslie Jones, Jay Pharoah, Nick Offerman, Beck Bennett
Žanr: animirana komedija
Studio: Universal
Illumination je oduševio publiku širom svijeta voljenim hitovima kao što su „Grozan ja“, „Loraks“, „Grozan ja 2“, i „Malci“, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u historiji. Poslije izlaska filma „Tajni život ljubimaca“ na ljeto 2016, Illumination će predstaviti film „Pjevajmo“ za praznike. Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton i Tori Kelly igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvijezde koja postoji u svima nama.

Smješten u svijet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje, „Pjevajmo“ predstavlja Buster Moona (oskarovac Matthew McConaugheya), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Buster je vječiti optimista, dobro, možda je malo nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učinit će sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbljedjelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svjetsko takmičenje u pjevanju.

Pojavit će se pet najozbiljnijih kandidata: miš (Seth MacFarlane) koji pjevuši jednako dobro kao što i vara ljude, stidljiva slonica tinejdžerka (Tori Kelly), koja ima užasnu tremu, premorena majka (oskarovka Reese Witherspoon) koja ima 25 prasića, mladi gorila gangster (Taron Egerton) koji traži način da pobjegne od porodičnog kriminala, i pank-rok bodljikavo prase (Scarlett Johansson) koje pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i bude solo pjevačica. Sve životinje će doći na Busterovu audiciju vjerujući da je to njihova šansa da promjene svoj život.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno