Ostali sportovi

Anel Dedić (MNK Neimari) najbolji strijelac u svim grupama Prve futsal lige FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon 11. kola u Prvim futsal ligama Federacije BiH, grupe SJEVER, CENTAR, ZAPAD i JUG, trenutno je vodeći strijelac Anel Dedić sa 20 golova iz zeničke ekipe MNK Neimari, koja je i vodeća ekipa u grupi Centar.

Inače, Anel Dedić je nastupao za zenički Čelik, visočku Bosnu, Vitez, Albansku Teutu, Mladosti DK, a u nastavku sezone nastupat će i za Kantonalca NK Nemilu.

-Naš ANEL DEDIĆ otkako je došao nametnuo se kao jedna od najbitnijih karika naše ekipe.

Uz svoju čvrstinu u odbrani, koja nam daje sigurnost, i maestralan šut koji posjeduje, pokazao je da ima i odličan osjećaj za pogodak. Naš DEDA je u ovoj sezoni do sada postigao 20 golova. Velika nam je čast i zadovoljstvo što u timu imamo ovakvog igrača i itekako smo ponosni na njegov uspjeh. Želimo ti da ovaj broj drastično povećaš već u narednoj derbi utakmici (ova subota od 20 sati u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici protv sarajevskog FK Futsal Željezničar, najvećeg rivala, nap.a.) i da zajedno slavimo ostvarenje našeg cilja -, stoji u objavi na oficijelnoj facebook stranici MNK Neimari Zenica.

E.Imamović; Foto MNK Neimari

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno