Zenica

AMZ: Podrška NK Borac iz Tetova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AMZ: Podrška NK Borac iz Tetova – Danas je generalni direktor kompanije ArcelorMittal Zenica, Biju Nair, sa svojim timom posjetio MZ Tetovo i rukovodstvo kluba NK Borac Tetovo, te uručio financijsku podršku od 2.500 KM koja će ovom amaterskom klubu pomoći da nasatavi započetu nogometnu sezonu.

Kompanija već godinama podržava različite aktivnosti u mjesnim zajednicama koje se nalaze u njenom najbližem susjedstvu, osobito one aktivnosti koje okupljaju djecu i omladinu. Svi članovi NK Borac su mladi ljudi koji žive u naseljima Tetovo, Banlozi, Podbriježje i Gradišće, a osim članova takmičarskog tima tu je i mnoštvo djece koja su svoje prve nogometne korake načinila upravo u ovom klubu.

Prema riječima predsjednika kluba, Ahmeta Šišića i sekretara, Senada Čehića, podrška kompanije radu kluba došla je u pravom momentu jer već izvjesno vrijeme izostaje podrška društvene zajednice i nadležnih institucija. Zbog takve situacije klub, koji ove godine slavi svoju 70-tu obljetnicu je u velikoj opasnosti da obustavi sve svoje aktivnosti, usprkos postignutim odličnim rezultatima i velikom interesu omladine sa ovog područja.

ArcelorMittal Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno