Zenica

AMZ: OPET KVAR NA KOTLU

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon uspješnog starta kotla br. 1 prošle noći, danas u poslijepodnevnim satima ponovo je došlo do pucanja cijevi na istom kotlu, zbog čega je neophodno zaustaviti rad kotla. Procedura otklanjanja kvara bit će ista kao što je bila u toku proteklog vikenda, te će u naredna 72 sata kompanija ArcelorMittal Zenica isporučivati smanjenu količinu toplotne enrgije namijenjene za grijanje grada.

Kompanija ArcelorMittal Zenica je tokom noći završila radove na popravci kotla prema planiranoj dinamici, tako da je isporuka toplotne energije za grijanje grada normalizirana u toku noći između nedjelje i ponedjeljka. Menadžment Kompanije ArcelorMital Zenica se posebno zahvalio uposlenicima Departmenta Energetika koji su svoim predanim, danonoćnim radom uspjeli sanirati kvar u najkraćem mogućem roku. Menadžment Kompanije se također zahvalio i radnicima poduzeća “Željezara” Zenica koji su pružili tehničku podršku i doprinijeli da se ovaj posao uspješno privede kraju.

Nažalost, sve je trajalo samo desetak sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno