Zenica

AMZ: Mi smo bili spremni za nastavak sezone grijanja, ali su nas iz JP Grijanje obavjestili da njihove mreža nije spremna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako smo već obavijestili javnost,  prošle sedmice smo bili primorani obustaviti rad kotlova u Toplani Zenica zbog neplaniranih ali neizbježnih radova na istim koje je morala obaviti kompanija KPA Unicon iz Finske.

Međutim, čim su se stekli uvjeti, menadžment kompanije ArcelorMittal Zenica je, kao odgovoran građanin naše zajednice, odlučio da ponovo pokrene isporuku toplotne energije za grijanje grada i nastavi sa istom do kraja perioda ovog hladnog vremena. Nažalost, kako su nas obavijestili iz JP Grijanje, njihova mreža cjevovoda trenutno nije spremna za distribuciju toplotne energije, stoga ponovno pokretanje grijanja grada u skorom periodu neće biti moguće.

AMZ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno