Zenica

AMZ: druženje i iftar sa djecom Doma Porodice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ArcelorMittal Zenica ima dugu tradiciju suradnje i pružanja podrške Javnoj ustanovi “Dom i porodica”, Zenica, te je do sada realizirano niz projekata u cilju poboljšanja uvjeta života u Domu, unaprijeđenja obrazovnog procesa ili stvaranje mogućnosti zapošljavanja starijih štićenika doma.

Ove godine menadžment kompanije je inicirao još jednu ideju: provesti vrijeme sa štićenicima Doma i jednostavno – družiti se s njima. Tako je 9.jula u hotelu Dubrovnik organiziran iftar za 56 štićenika (sva djeca Doma starija od 4 godine) i svo osoblje koje radi u ovoj instituciji.

Druženje se pretvorilo se u nevjerojatno ugodnih i emotivnih nekoliko sati, kako za goste tako i za domaćine, koje su činili oko 20 menadžera kompanije ArcelorMittal Zenica sa supružnicima. Svakom djetetu, uključujući i djecu najmlađeg uzrasta koja nisu bili prisutni na iftaru, uručen je poklon u skladu sa dobi djeteta, a večer je bila ispunjena šalama, smijehom, fotografiranjem i obiljem pozitivne energije i dobrih vibracija.

Umjesto da nastavimo opisivati kako je sve to izgledalo i koji osjećaji su “lebdjeli u zraku” dijelimo s vama ovu fotografiju koja kazuje sve.

ArcelorMittal Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno