Biznis

Amel Tuka zaštitno lice HIFA Group

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka potpisao je u prostorijama kompanije “Hifa Petrol” u Sarajevu ugovor o reklamno-propagadnim uslugama kojim je definisano da će u naredne dvije godine predstavljati “Hifa Group” kao zaštitno lice.  

Obje strane bile izrazile su zadovoljstvo uspostavljanjem saradnje, a predstavnik grupacije Hifa, zamjenik direktora  kompanije “Hifa Petrol“ Muharem Ahmetlić našem najboljem atletičaru je zaželio sreću i uspjeh na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kini. – Uz sportske uspjehe, svakako je dodatna satisfakcija kada ljudi u BiH cijene i vrednuju ono što sam postigao. Velika mi je čast ova saradnja sa grupacijom Hifa.

Nastojat ću da opravdam povjerenje, a kao sportisti ovo mi mnogo znači jer to predstavlja i dodatno olakšanje u materijalnom smislu za pripreme i odlazak na velika takmičenja – kazao je Tuka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno