Ljudi

Amel Tuka i supruga Amina svadbeno slavlje nastavili sa djecom bez roditeljskog staranja

Da govori Amela Tuke nisu bili samo floskule koje brojne poznate ličnosti nakon ostvarenih uspjeha u životu ističu, dobrotu i skromnost, govori i današnja posjeta Amela i Amine Javnoj ustanovu Dom porodica Zenica gdje su sa njihovim štićenicima proslavili svoje sklapanje braka.

Veselje sa svadbe, ali i torte, Amel i Amina podijelili su sa djecom bez roditeljskog staranja što je izazvalo veliko oduševljenje kod djece koja njegov sportski uspjeh prate nekoliko godina unazad i sa oduševljenjem isprate svaku utrku.

S puno osmijeha, ali i skromnosti, Amel se danas sa suprugom Aminom družio s mališanima koji su im zaželjeli mnogo sreće u zajedničkom životu. S ovim potezom Amel je, složili su se mnogi, pokazao svoju veličinu u skromnosti i jednostavnosti života gdje je uprkos svom ličnom uspjehu kako u sportu, tako i u privatnom životu, ostao neko ko razumije koliko male stvari čine nekoga sretnim. Klix

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem