Politika

Amel Šišić (SDP): SDP Zenica ne postoji, ovo je stranka kojom upravlja Fuad Kasumović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon današnje konferencije za medije Socijaldemokratske partije Zenica, vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću Zenice Amel Šišić je poručio da ovom strankom upravlja Fuad Kasumović.

Da postoje problemi u Gradskom odboru Socijaldemokratske partije već dugo govori i stanje u Gradskom vijeću Zenica gdje su trojica vijećnika često suprotno glasala, a današnja konferencija je pokazala da je problem mnogo dublje prirode.

O svemu se jednim postom na Facebooku oglasio i vijećnik u Gradskom vijeću Zenica Amel Šišić koji je kazao da SDP Zenica više ne postoji te da ovom strankom upravlja Kasumović.

Na današnjoj konferenciji za medije GO SDP Zenica iznesene su brojne informacije o unutarstranačkim problemima između kantonalnog i gradskog odbora, ali i odnosa u kantonalnoj vlasti s koalicionim partnerima gdje su poručili da neće podržati pravljenje vlasti s preletačima Fuada Kasumovića.

Izgledno je da problemi postoje i u Gradskom odboru Socijaldemokratske partije, a već neko vrijeme se spominje da s odnosom u ovom odboru nije zadovoljan ni Nikšić koji je razmatrao uvođenje povjereništva.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno