Zabava

AMC katalog od sada u Video klubu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AMC katalog od sada u Video klubu – August u Video klub donosi potpuno novi, AMC katalog sa svjetski poznatim serijama. AMC je jedina kablovska mreža koja je dobila Emmy® nagradu za najbolju seriju, čak četiri godine zaredom za „Mad Men” i šest nagrada za seriju “Breaking Bad”. Svi ljubitelji kvalitetnih serija uživat će uz dva spektakularna naslova, serije The Terror i Nosferatu (NOS4A2).

Prva sezona Nosferatu serije govori o vozaču, Charlie Manx, koji je skoro čitav vijek krstario sporednim gradskim uličicama i mamio djecu da ih poveze, uzimajući njihove duše, dok je istovremeno napuštao čudovišta koja je stvorio u zastrašujućem drugom svijetu zvanom Božićna zemlja. Novopečenom Drakuli je sve išlo od ruke, skoro cijelih sto godina. Ali, stvari se mijenjaju kada mu se putevi ukrste sa mladom Vic McQueen.

Dugo očekivana druga sezona serije The Terror stiže nam premijerno na male ekrane u četvrtak, 15. augusta u 22:00. Novo poglavlje antologijske serije koju potpisuje poznati filmski režiser Ridley Scott, nosi naziv The Terror: Ozloglašeni. Radnja nove sezone vodi nas u period Drugog svjetskog rata, u japansko američki kolektivni centar na Terminal Islandu, u kome se dešava serija bizarnih smrti, i prati mladića u njegovim pokušajima da razumije i pokrene borbu protiv onih koji su odgovorni.

Novi naslovi stižu i u druge kataloge.

Cinestar katalogu napeti naučnofantastični triler Kin prati bivšeg zatvorenika koji je u bjekstvu od federalnih vlasti, vanzemaljskih vojnika i bande na čijem je čelu James Franco. Jedina pomoć mu je mlađi polubrat koji se slučajno dokopao vanzemaljskog oružja. Glumačku postavu, uz James Franco, čine Carrie Coon, Zoë Kravitz, Dennis Quaid i mladi Myles Truitt.

Premijerno u katalogu Pickboxa gledajte italijansku seriju Ženski raj, inspirisanu čuvenim romanom “Au Bonheur des Dames” Emila Zole. Ženski Raj je revolucionarna prodavnica u Milanu, gdje su ljepota i luksuz nadohvat ruke. Tokom ekonomskog buma pedesetih godina prodavnica raste i razvija se, dok se uporedo i priča odmotava. Također u Pickboxkataloguserija Zli grad vas vodi u Los Angeles, oko 1982. godine, gdje se sve vrti oko rokenrola i kokaina na Sunset Stripu. Detektivi Jack Rot i Pako Kontreras vrebaju ubicu i to im je do sad najteži slučaj na kome su radili.

The righteos gemstones GEMSTONES, nova HBO serija sa vrhunskim komičarima današnjice garantuje spektakl. Priča prati dramatičnu i izuzetno bogatu porodicu Gemestones, na čijem čelu je iskusni glumac John Goodman. Na komičan način predstavljaju se borba za moć i uticaj. Uz ostatak porodice koju tumače fantastični Danny McBride, koji je i tvorac serije, Adam DeVine i Edi Patterson ostaje vam samo da se kvalitetno nasmijete.

Uživajte u preko 16.000 naslova koje vam trenutno nudi Video klub i novom AMC katalogu čiji će sadržaj biti na raspolaganju određeno vrijeme, a mi ćemo konstantno da proširujemo kataloge i uvodimo nove, kako bismo zadovoljili sve ljubitelje sedme umetnosti.

telemach.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno