Zabava

AMC kanali ponovo u Telemach ponudi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AMC kanali ponovo u Telemach ponudi – Kanali iz AMC grupe, u koje spada AMC HD, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance TV i Extreme sports, od 18.12. se ponovo nalaze u ponudi Telemach-a u okviru D3 i EON platforme.

AMC kanali vraćaju se nakon dogovora koji je postignut sa kompanijom AMC Networks International – centralna i sjeverna Europa, vlasnikom ovih popularnih kanala.

U susret praznicima, korisnici će ponovo moći da uživaju u omiljenim, već potvrđenim filmovima svih žanrova i epoha, kao i vrhunskim originalnim serijama (AMC HD na poziciji 117, Start paket), nezavisnim i nagrađivanim igranim i dokumentarnim filmovima (Sundance TV na poziciji 119, Prošireni paket), zabavnom sadržaju za djecu svih uzrasta Minimax na poziciji 133, Start paket i Jim Jam na poziciji 144, Osnovn paket, ekstremnim sportovima (Extreme Sports na poziciji 218, Prošireni paket), kao i uzbudljivim dokumentarnim emisijama (CBS Reality na poziciji 168, Start paket).

AMC kanal od danas je dostupan i u okviru MMDS platforme na poziciji 87.

Telemach, kao dio regionalne United Grupe, nastaviće da širi svoju ponudu, ulaže u domaću produkciju i bira najbolje strane kanale i programe kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetan i atraktivan sadržaj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno