Info

Ambasador Palestine u BiH primio direktora “Dobročinstva BiH” dr. Hajrudina Šahića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ambasador Palestine u Bosni i Hercegovini Rezeq Namoora upriličio je u srijedu, 18. oktobra 2023. godine prijem za dr. Hajrudina Šahića, direktora “Dobročinstva BiH”.

Tom prilikim ambasador Nemoora i dr. Šahić razgovarali su o stanju u Palestini i načinu kako pružiti pomoć sve većem broju stradalnika.

Dr. Šahić je tom prilikom istakao da su na Facebook stranici “Dobročinstva BiH” već objavljeni bankovni brojevi računa Palestinske zajednice u Bosni i Hercegovini, broj namjenskog humanitarnog broja telefona, kao i bankovni broj “Dobročinstva” na koji se može uplatiti novčana pomoć za stradalnike u Palestini.

Osim toga, “Dobročinstvo BiH” uputit će i dopise i poziv donatorima i prijateljima Udruženja da se uključe u ovu humanu akciju.

Ambasador Nemoora zahvalio je za ponuđenu pomoć, kao i podršku i razumijevanje koji stižu od brojnih institucija i pojedinaca s prostora Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno