Info

Ambasador EU u BIH Lars-Gunnar Wigemark primio nezavisne (grado)načelnike iz FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ambasador EU u BIH Lars-Gunnar Wigemark primio nezavisne (grado)načelnike iz FBiH – Ambasador Evropske unije u BIH njegova ekselencija Lars-Gunnar Wigemark pozvao je danas na radni sastanak nezavisne načelnike/gradonačelnike u FBiH.

Sastanak je održan u rezidenciji EU u Sarajevu, a razgovaralo se o lokalnoj samoupravi, aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i reformskoj agendi. Wigemark je iskazao podršku nezavisnim načelnicima/gradonačelnicima iz FBiH.

Radnom sastanku kod Wigemarka prisustvovali su načelnica Visokog Amra Babić, načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, gradoinačelnik zenice Fuad Kasumović, načelnik Općine Goražde Muhamed Ramović, načelnik Općine Kalesija Sead Džafić, načelnik općine Bužim Zikrija Duraković i načelnik općine Bosanski petrovac Zlatko Hujić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno