Info

Ambasada Republike Azerbejdžan u BiH i Asocijacija Mostovi prijateljstva zajedno organizovali iftar za povratnike u Rogatici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH i u Mubarek Ramazanu nastavlja posjećivati povratnička naselja u kojima se druži sa herojima-povratnicima.

Sinoć smo zajedno sa Ambasadom Republike Azerbejdžan u BiH koja je bila sponzor iftara i Medžlisom IZ Rogatica na čelu sa glavnim imamom Amel ef. Kozlićem organizovali iftar za 100 postača u Gradskoj ( Sadžaudinovoj) džamiji.
Na iftaru je bio i izaslanik muftije Goraždanskog njegov zamjenik Refik ef. Čaušević.

Iftaru je lično prisustvovao i naš prijatelj ambasador Republike Azerbejdžan u BiH Vilayat Guliyev sa svojim saradnicima.

Bilo je lijepo večeras u šeher Rogatici u džamiji punoj vjernika postača sa našim prijateljima-braćom iz Republike Azerbejdžan koji su nam ukazali veliku čast što su pristali da zajedno organizujemo iftar, i da zajedno budemo na iftaru u Rogatici sa povratnicima-istinskim herojima naše domovine.

Hvala Amel ef. Kozlić na lijepom gostoprimstvu u šeher Rogatici.

Vrijedna i složna ekipa iz Zenice, članovi Mostova Prijateljstva BiH (Haris, Ramiz, Muhamed, Nasır i Jasmin), zadovoljna se vratila u svoj rodni grad Zenicu puni pozitivnih utisaka zbog hairli realizovane aktivnosti.

Mi nastavljamo dalje ako Bog da.

ASOCIJACIJA MOSTOVI PRIJATELJSTVA BiH



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno