Biznis

Almy Travel: koje su destinacije najpopularnije među Zeničanima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Almy Travel: koje su destinacije najpopularnije među Zeničanima – Albanija je ove godine definitivno najpopularnija za bh. građane, potvrdio nam je Almir Alić, menadžer jedne od najpopularnijih bh.agencija, Almy Travela.

Početkom juna počela su i prva putovanja naših sugrađana koji su se dokopali godišnjih odmora, a sa Alićem smo razgovarali koje su to najpopularnije destinacije među Zeničanima.

– Ove godine u ponudi imamo trinaest destinacija kada su u pitanju ljetovanja za naše građane, ali i stanovnike Sarajeva, Tuzle i drugih bh.gradova koji nam se obraćaju da im preporučimo i organizujemo ljetovanje, kaže Alić.

Kada su u pitanju destinacije koje su se izdvojile, u Almy Travelu navode da ove godine, zbog dešavanja u Turskoj, ali i zbog popularnih cijena i dobre ponude, veliki broj građana Zenice se odlučio za Albaniju.

– S pravom možemo reći da je Albanija hit ove godine, ali veliku zaintresovanost imamo za Makarsku Rivijeru, posebno naši sugrađani putuju u Zaostrog, gdje u ponudi imamo sedmodnevne aranžmane. Kao i prethodnih godina, zainteresovanost za putovanje nakon ramazana je puno veća, pa su nam svi termini uglavnom popunjeni do sredine avgusta, ističe menadžer agencije Almy Travel.

Ove, kao i prethodnih godina, Zeničani su viš zainteresovani za hotelski smještaj sa uslugom polupansion ili puni pansion, dok od apartmanskog smještaja ova agencija nudi ljetovanje na Crnogorskom primorju, preciznije Ulcinj, gdje su od ove godine uveli i jedan novitet – sezonsku autobusnu liniju za kompletno Crnogorsko primorje. Polasci autobusa koji prolazi kroz većinu bh. gradova, su petkom, a povratak je subotom.

– Ako bih mogli ove godine nešto izdvojiti i preporučiti onda bi naša preporuka bila hotel Belvedere Durres u albanskom Draču, gdje naši sugrađani mogu za samo 275 KM uživati u sedmodnevnom boravku. Za sve one kojima more nije zanimljivo u ponudi imamo aranžmane za razne destinacije širom Evrope, pa ako mogu izdvojiti neke i reći da termalno lječiliste Harkanj u Mađarskoj je naša destinacija koju već godinama radimo sa uspjehom i imamo veliki broj zainteresovanih putnika, u ponudi imamo aranžmane za Veneciju, Prag, Beč, Rim, Firenzu, Ohrid, navodi Alić…. Više detalja ovdje ili na Facebook stranici Almy Travela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno